Fripturica de pui cu morcovi

de rivka in Pui, 15 Noi 2009 | 4518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe mari de pui
  • 2 morcovi mari de iarna
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica de pui cu morcovi:

Pulpele de pui le-am curatat de pielite si le-am fiert impreuna cu morcovii pentru supa.Cand supa a fost gata am strecurat-o, pulpele si morcovii le-am asezat intr-un vas pentru cuptor, le-am condimentat cu condimente pentru pui, piper, putin curry, le-am stropit cu putin ulei de masline, le-am acoperit si le-am dat cca 35 minute la cuptor la 200 grade , acoperite.

Le-am servit cu cartofi gratinati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica de pui cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

15.11.2009, 17:24

iammi, iammi, cred ca este fooarte bun puiul asta, merge cu salata mea de cruditati!

luminita20_2006 1

16.11.2009, 11:27

cred ca e taree buna

ionix 1

17.11.2009, 12:33

eu ador morcovii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos picant